“Huiseigenaren moeten vaart maken met de verduurzaming van hun huis” 

Ben je van plan je huis te verduurzamen? Of wacht je nog even? Dan ben je niet de enige. De helft van de huiseigenaren heeft namelijk nog geen stappen genomen om hun huis te verduurzamen, zoals dat in de Klimaatwet is vastgelegd.            

Daarin staat dat alle 7 miljoen woningen in 2050 gebruik moeten maken van hernieuwbare energie en warmte.

Wanneer je bij het lezen/ beluisteren van deze tekst denkt: tja … ik zou heel graag mijn huis beter laten isoleren, maar tegelijkertijd zie je op tegen het gedoe er omheen en heb je vragen als: hoe ga ik dat aanpakken en waar ga ik beginnen en wie gaat dat uitvoeren? neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@hetgroeneplatform.nl of 0651 834244

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *