Eenvoudige maatregelen met direct resultaat

In de tussentijd kun je zelf reeds diverse eenvoudige maatregelen nemen zonder al te veel investeringen. Terug naar sobere tijden hoeft niet, maar sommige oplossingen uit die tijd zijn nog niet zo slecht. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het aanbrengen van een tochtstrip, radiatorfolie, iets minder warm te stoken en met de thermostaat een uur voor het slapen gaan lager te zetten. Je kunt de was weer aan de lijn drogen en bij de aanschaf van nieuwe elektrische apparatuur letten op het energieverbruik en/of er een aan/uitknop op zit, die ervoor zorgt dat het apparaat niet automatisch in de stand-by stand blijft staan. Want dat kost heel veel ‘onzinstroom, iedere besparing heeft effect.

De overheid steunt mee!

Vanaf nu is het mogelijk om een rijkssubsidie tot maximaal €10.000,00 te ontvangen wanneer u ervoor kiest om uw woning te isoleren. Hierbij is het belangrijk dat u minimaal 2 van de onderstaande isolatiemaatregelen combineert zoals: Vloer- dak- spouwmuur -glas- en kruipruimte isolatie. Onze adviseur ondersteunt uiteraard bij de aanvraag van subsidies!!

Tip: wees er snel bij voordat de subsidiepot vroegtijdig leeg is! Er kunnen een beperkt aantal woningen geïsoleerd worden voordat de pot leeg is. Om deze reden is het verstandig om snel de maatregelen te laten uitvoeren, om gegarandeerd in aanmerking te komen voor de beschikbare (rijks)subsidie.

Weten wat dit voor u betekent, neem vrijblijvend contact met ons op