Onze aanpak

Stap1: bel voor een gratis duurzaamheidsadviesgesprek

Wanneer je nieuwsgierig bent naar de isolatiemogelijkheden en heb je interesse in een advies, dan kun je telefonisch of per mail een afspraak maken met een energieadviseur: 0651 834244 of info@hetgroeneplatform.nl
Wij willen je graag adviseren in een persoonlijk gesprek. Onze adviseur kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Samen met jou maken we een plan van aanpak die bij je past. Met als een doel: uw besparing in beeld te brengen.

Stap 2: Duurzaamheidsadviesgesprek

Als blijkt dat je energiekosten sterk omlaag gebracht kunnen worden en je bovendien kunt genieten van meer wooncomfort, dan kan de duurzaamheidsadviseur een voorstel doen. Het voorstel bevat een vrijblijvend aanbod voor het energiezuiniger maken van de woning. Het staat je uiteraard vrij om van het aanbod gebruik te maken en verplicht je tot niets.Het GroenePlatform bied je de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding een warmtescan van je woning te maken. Met gebruikmaking van een infraroodcamera maken wij opnames van de gevels waarop duidelijk te zien is waar zich eventuele energielekken bevinden.

Stap 3: inspectie van de woning

De energieadviseur van Het Groene Platform komt op afspraak bij je langs, inspecteert uitgebreid de woning, bekijkt je energierekening en stelt een aantal vragen over het energieverbruik van uw woning, het bezoek duurt ongeveer een uur.
Aan de hand daarvan kan hij je adviseren welke maatregelen voor jou geschikt zijn, maatregelen die je woning comfortabeler en energiezuiniger zullen maken. En als je niet alles in een keer wilt laten doen dan bespreekt hij met jou de beste strategie.

Stap 4: Voorstel / Offerte

Het voorstel/ offerte bevat een compleet aanbod tot het treffen van energiebesparings- en/of opwekmaatregelen voor je woning. Het staat je uiteraard vrij om van het aanbod gebruik te maken en verplicht je tot niets. Tijdens dit bezoek wordt het voorstel/offerte uitgebreid toegelicht evenals de eventuele subsidiemogelijkheden en duurzaamheidsleningen.

Stap 5: Planning, je wordt maximaal ontzorgd.

Wanneer je akkoord gaat met de maatregelen en de prijs worden de uitvoerende bedrijven ingeschakeld en worden de uitvoeringsdata afgesproken tussen de woningeigenaar en de adviseur. De adviseur zorgt en begeleid bij akkoordbevinding voor de planning en uitvoering. Tijdens de uitvoering vinden er door de adviseur kwaliteitscontroles plaats.

Stap 6: Oplevering:

Bij het gereedkomen van de werkzaamheden wordt het werk door de duurzaamheidsadviseur van het GroenePlatform samen met de uitvoerende partij(en) aan je opgeleverd. Uiteindelijk wordt door de adviseur i.s.m. met de woningeigenaar het energielabel aangepast en afgemeld (optie) en subsidie aangevraagd bij de betreffende instantie (optie).

Van isolatie tot warmtepomp:

Of het nu gaat om o.a. het isoleren van het dak, vloer of spouw, het plaatsen van zonnepanelen, dubbele beglazing, het aanbrengen van kierdichting bij draaiende delen of advies op het gebied van warmtepompen, op elk gewenst niveau kunnen wij je een advies op maat geven en de uiteindelijke uitvoering organiseren en uitvoeren, combinaties leveren extra voordeel op! Onze adviseurs hebben alle informatie in huis. Wij adviseren over subsidiemogelijkheden en gunstige financieringsmogelijkheden zoals de duurzaamheidslening van de overheid.

Kortom:

Je wordt geheel ontzorgd, het GroenePlatform regelt alles voor je.

Weten wat dit voor u betekent, neem vrijblijvend contact met ons op