Wijkacties van Het GroenePlatform

Het GroenePlatform breidt het aantal wijkacties om de woning te isoleren en verduurzamen steeds verder uit. In samenwerking met gerenommeerde bedrijven kan voor bijna iedere situatie een passende oplossingworden geboden tegen scherpe buur(t)prijzen en kan relatief snel worden uitgevoerd. Voor een kosteloze woningschouw t.b.v. isolatie en verduurzaming van uw eigen woning kunt onderstaand uw gegevens invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk benaderd voor het maken van een afspraak met één van onze inspecteurs voor een duurzaamheidsinspectie waarbij o.m. wordt gekeken wat wel en niet zinvol is en welke isolatievorm het hoogste rendement en comfort geeft en een zo hoog mogelijke energiebesparing oplevert.

leaflet wijkacties
Het GroenePlatform volop in de wijkacties

Momenteel lopen onze acties in: Lansingerland - Pijnacker-Nootdorp - Nieuwerkerk aan den IJssel - Schiebroek - Ommoord Bessenbuurt - Rijswijk

Meld u hier vrijblijvend aan

Voor een kosteloze woningschouw t.b.v. isolatie en verduurzaming van uw eigen woning kunt uw gegevens invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk benaderd voor het maken van een afspraak met één van onze inspecteurs voor een  duurzaamheidsinspectie waarbij o.m. wordt gekeken wat wel en niet zinvol is en welke isolatievorm het hoogste rendement en comfort geeft en een zo hoog mogelijke energiebesparing oplevert.